Divadlo Kampa odstartuje novou divadelní sezónu Dnem otevřených dveří

Divadlo Kampa odstartuje novou divadelní sezónu Dnem otevřených dveří

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražské Divadlo Kampa vstoupí do nové divadelní sezóny skutečně neobvykle. Pro své fanoušky si totiž připravilo Den otevřených dveří, na němž odstartuje další divadelní rok při říčce Čertovce bohatým programem pro děti i dospělé. Návštěvníci se mohou těšit na ukázky chystaných her, i starších představení, na hudbu, dílny pro děti a občerstvení.

Vstup na akci, která odstartuje 24. září v 15 hodin, je zcela zdarma. Během odpoledního programu se mohou těšit především nejmenší návštěvníci na interaktivní výstavu loutek, scén a kostýmů z divadelních pohádek. Děti si budou moci kostýmy obléknout a vyzkoušet si, jak se vede loutka.

V podkroví divadla si pak užijí čtené ukázky z připravovaných pohádkových představení, jako je například hra Dobrodružné příběhy Ducha Ducháčka, která bude mít premiéru v listopadu. Jestli bude přát akci počasí, návštěvníci se mohou těšit také na výtvarnou dílnu, která bude umístěna před divadlem. V ní si budou moci děti vytvořit masku, část kostýmu nebo jednoduchou rekvizitu.

Večerní program pak bude patřit oficiálnímu zahájení nové sezóny, během něhož se představí celoroční činnosti Divadla Kampa. Pro návštěvníky budou připravené živé divadelní „trailery“ k jednotlivým představením i divadelní improvizace v podání IMPRO Samé vody. Den otevřených dveří pak ukončí koncert formace Du-Chanson, která tvoří hudební doprovod k většině představení Divadla Kampa.

Divadlo Kampa připravilo pro své návštěvníky letos hned několik premiér. První z nich s názvem Paralelní vesmíry se uskuteční 21. října a postará se o ni divadlo NaHraně. Na noc divadel, která proběhne 19. listopadu, pak chystá již zmiňovanou pohádku Dobrodružné putování Ducha Ducháčka. Poslední premiérou bude dramatizace románu L.N. Tolstého Anna Karenina, které Kampa poprvé uvede na jaře 2017. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo Kampa na Maninách nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!