Lady Gaga má téměř hotovo. Předzvěstí nové desky je singl Perfect Illusion80%

Lady Gaga má téměř hotovo. Předzvěstí nové desky je singl Perfect Illusion

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na podzim uběhnou tři roky od vydání poslední řadové desky zpěvačky Lady Gaga. Album Artpop bylo přijato se smíšenými pocity mnoha fanoušků, ale následné turné, s kterým zpěvačka přijela i do Prahy, ukázalo, je Gaga má svoje monstra i nadále omotaná kolem prstu.

Na 9. září si Lady Gaga naplánovala světovou premiéru pilotního singlu nadcházející desky, kterým se stala píseň Perfect Illusion. O produkci taneční písně se postaral Mark Ronson (Amy Winehouse, Lily Allen, Paul McCartney, Duran Duran), dále se na songu podílel Kevin ParkerTame Impala a americký producent BloodPop (Britney Spears, Madonna, Justin Bieber). Skladba okamžitě po zveřejnění vyvolala bujaré reakce a většina fanoušků se shoduje na tom, že Lady Gaga hudebně dospěla a dozrála.

V pořadí páté studiové album třicetileté zpěvačky s pracovním názvem Template: American Gaga Story by mělo vyjít ještě letos na podzim. Jak Gaga během včerejšího vystoupení v Berlíně na Universal Music Inside Event uvedla, má již téměř hotovo a čeká na nás například společný song napsaný zpěvačkou Florence Welch a jedním z dalších hostů bude i hudebník Beck. Asi se máme opravdu na co těšit.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Lady Gaga

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!