Pixies zveřejnili nový videoklip. Diváky zasvětí do tajemství zchátralého sídliště 90%

Pixies zveřejnili nový videoklip. Diváky zasvětí do tajemství zchátralého sídliště

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Populární Pixies, kteří dorazí v listopadu zahrát také svým českým fanouškům, zveřejnili první videoklip z chystaného alba. To vyjde 30. září s názvem Head Carrier.

Zbrusu nový videoklip, který představila kapela Pixies na svých sociálních sítích v pondělí 5. září, byl natočen k singlu Tenement Song.  Ač se jedná o animované video, rozhodně nepřináší žádný pohodový příběh. Divákovým průvodcem se stává krysa, která se vydává na cestu přes panelákové sídliště, které je na pokraji demolice. Videoklip obsahuje mnoho znepokojujících záběrů, ale i originální animace, které atmosféricky doplňují působivý singl.

Nová deska Head Carrier bude již šestým studiovým počinem této oblíbené alternativně rockové formace. Fanouškům nabídne dvanáct nových skladeb, jejichž producentem se stal Tom Dalgety známý již svou spoluprací se skupinami Killing Joke či Royal Blood. Novým albem kapela také ve svých řadách oficiálně přivítala argentinskou baskytaristku Paz Lenchantin.

Pixies se vydají novou desku představit na podzimní světové turné. Během něj navštíví také Českou republiku, kde zahrají 17. listopadu v pražském Foru Karlín. Vstupenky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji za 1 169 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Pixies

Místo konání: Forum Karlín

Více o akci...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!