Kapela Ukradený ovoce přichází s dalším novinkovým videoklipem. Tentokrát k písni Poletím II. 70%

Kapela Ukradený ovoce přichází s dalším novinkovým videoklipem. Tentokrát k písni Poletím II.

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rocková kapela Ukradený ovoce, která vznikla při rozpadu a rozštěpení původního Zakázanýho ovoce, představuje po videu k písni Vědomí svůj další počin. Ve videoklipu k brusu novému singlu Poletím II. si opět zahrál Jaromír Nosek. O produkci písně se pak postaral Tomáš Fröde z kapely Imodium.

Kvůli neshodám v původní kapele Zakázaný ovoce existují na české hudební scéně hned dvě formace se stejnými písněmi, melodiemi a ve velké míře také fanoušky. Zatímco Zakázaný ovoce pokračuje především ve své původní punk-rockové linii, Ukradený ovoce ve složení Pišto, Láska, Franc a Tomy se snaží získat fanoušky především příklonem k mainstreamovějšímu rocku. Kromě starších písní vydává i nové singly, ke kterým samozřejmě nechybí ani videoklipy.

O kameru, střih, postprodukci i režii se postaral Etienne Schöbel. Scénář si vymyslela kapela sama. „Scénář vznikal úplně stejně jako ten k předchozímu klipu „Vědomí“ – sešli jsme se v hospodě, nikdo nevěděl vůbec nic a neměl žádnej nápad...a někde mezi pátým pivem a třetím citrusem jsme to měli hotový,“ prozradil kytarista Láska. Hlavní roli si střihl opět herec Jaromír Nosek, který se objevuje i v  předchozích videích kapely. „Kluci jsou kamarádi, tak jsem se rozhodl, že jim budu hrát ve všech klipech,“ směje se.

Nový singl Poletím II. si budou moc užít fanoušci naživo na všech osmnácti zastávkách jejich podzimního turné. Na to se vydá kapela Ukradený ovoce spolu se spřátelenou skupinou Imodium, s níž vyjela na společnou koncertní  šňůru již v letech 2014 a 2015. 

Foto: Katka Hajdinová 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!