Sting natočil nové pop-rockové album. Vydá ho už v první polovině listopadu

Sting natočil nové pop-rockové album. Vydá ho už v první polovině listopadu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sting je v letošním roce k nezastavení. Kromě sady vinylů s jeho staršími alby, o kterých jsme informovali před časem, se na podzim můžeme těšit i na jeho zbrusu nové studiové album 57th & 9th, jež bude jeho prvním rock-popovým albem po dlouhých třinácti letech.

Deska 57th & 9th, která přinese až třináct songů, představuje širokou škálu Stingových hudebních a autorských stylů, od divoké motorkářsko-válečnické Petrol Head k majestátné 50,000 a drsnému kytarovému songu I Can't Stop Thinking About You. Ten byl vybrán za pilotní singl.

Album bylo nahráno se Stingovými dlouholetými spolupracovníky Dominicem Millerem (kytara) a Vinniem Colaiutou (bicí), ve studiu na desku přispěli bubeník Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), kytarista Lyle Workman a kapela s mexickými kořeny The Last Bandoleros.

Album vzniklo impulzivně po velkém gejzíru inspirace a bylo nahráno během několika týdnů. "Seběhlo se to velice rychle, velice spontánně," říká Sting. "Mám vždycky cíl překvapit sám sebe a lidi, se kterými spolupracuji. A doufám, že i moje posluchače," dodává Sting, který poslední srpnový den ve světové premiéře představil singl I Can't Stop Thinking About You.

První reakce na tuto píseň jsou velmi pozitivní, takže se pomalu můžeme začít těšit na 11. listopad, kdy se deska objeví v obchodech na CD, vinylu a samozřejmě i digitálně.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Sting

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!