Herec Kiefer Sutherland vydal debutové album Down in a Hole

Herec Kiefer Sutherland vydal debutové album Down in a Hole

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Trend herců, kteří vypouštějí do světa svůj muzikální talent, pokračuje. Po Hughu Lauriem nebo Robertu Downeym Jr. představuje svoji premiérovou desku hollywoodská star a hvězda amerického dramatu 24 hodin (24) Kiefer Sutherland.

Folkový debut 'Down in a Hole', z něhož představitel ikonického Jacka Bauera již v březnu letošního roku vypustil první singl 'Not Enough Whiskey', se nese v klasickém americkém duchu. Nechybí country riffy ve zvuku typickém pro daný žánr, ve videoklipu navíc doplněny o klobouk a opuštěný bar. Deska je výsledkem spolupráce mezi Sutherlandem a Judem Colem, bývalým partnerem ve studiu Ironworks, které herec po jeho založení opustil v roce 2009. 

"Všechny písně jsou napsány na základě osobních zkušeností. Je to něco velmi uspokojivého být schopen podívat se do minulosti, na časy špatné i dobré, a vyjádřit onen sentiment skrz muziku," řekl americkým novinářům Sutherland krátce po ohlášení vydání svého premiérového hudebního počinu. Album také nazval "nejbližší podobnou věcí ke psaní deníku, jakou za život měl".

Desku s jedenácti písněmi propagoval Sutherland na americkém tour, které vrcholilo jejím vydáním 19. srpna 2016.

'Down in a Hole'

Can't Stay Away
Truth in Your Eyes
I'll Do Anything
Not Enough Whiskey 
Going Home 
Calling out Your Name 
My Best Friend
Shirley Jean
All She Wrote 
Down in a Hole
Gonna Die  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!