Red Hot Chili Peppers do Prahy přivezou duo Deap Vally

Red Hot Chili Peppers do Prahy přivezou duo Deap Vally

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již v neděli 4. září čeká naše hlavní město jedna z největších hudebních událostí tohoto roku. Po čtyřech letech se k nám vrací kapela Red Hot Chili Peppers, která se v Praze zastaví v rámci světového turné k jejich nové desce The Getaway. Kapela ale nepřijede sama - přiveze si s sebou i speciálního hosta!

Před Red Hot Chili Peppers v Praze vystoupí Deap Vally! Jedná se o dámské duo pocházející z Los Angeles, které tvoří Lindsey Troy a Julie Edwards. Duo vzniklo v roce 2011, údajně se holky tehdy setkaly poprvé na lekci háčkování, kde lektorkou byla právě Julie a Lindsey byla jednou z nadšených studentek. Brzy se ale dívky daly do řeči o hudbě i životě a kapela byla na světě.

U kolébky jejich syrového blues-rockově garážového zvuku stála společná láska k Led Zeppelin, což je slyšet i na jejich skvělé debutové desce Sistrionix z roku 2013. Již za pár dní Deap Vally vydají druhé album pojmenované Femejism, z které taktéž v Praze pár kousků představí. Pokud lupeny na nedělní koncert Red Hotů ještě nemáte a chcete navíc slyšet naživo i právě duo Deap Vally, měli byste si rozhodně pospíšit. V předprodeji jich zbývá už jen několik desítek, a to v sektorech na sezení 104 a 109.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Red Hot Chili Peppers, Deap Vally

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!