Kanadští Wintersleep chystají v Praze sólový koncert

Kanadští Wintersleep chystají v Praze sólový koncert

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kanadská kapela Wintersleep, která předskakovala v Praze slavnější birminghamské skupině Editors, odehraje svůj první český sólový koncert. Během něj představí fanouškům své nejnovější studiové album The Great Detachment.

Indie rocková kapela Wintersleep z kanadského Halifaxu působí na hudební scéně již od roku 2001. Na svém kontě mají již šest studiových alb, z nichž to poslední vyšlo letos 4. března. Návštěvníci pražského koncertu, který se uskuteční 5. října v Café V lese, se tak mohou těšit na zbrusu nové písně. Do Prahy již zavítali jako support britských Editors v roce 2009, nyní se připravují na první tuzemské sólové vystoupení.

Kapelu založil zpěvák a kytarista Paul Murphy a svůj debut vydala v roce 2003 s názvem Wintersleep. O dva roky později následovalo druhé studiové album, které zůstalo nepojmenované. Před vydáním třetí desky opustil skupinu basák Jud Haynes, kterého nahradil Mike Bigelow. Díky třetí desce Welcome to the Night Sky získali kanadskou hudební cenu Juno. Roku 2010 následovalo album New Inheritors, o dva roky později Hello Hum.

Vstupenky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za 213 korun. Na místě pak zaplatí návštěvníci 250 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Café V lese nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!