Po Mighty Sounds zahrají nizozemští divoši John Coffey opět v Praze

Po Mighty Sounds zahrají nizozemští divoši John Coffey opět v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po několika měsících se na strahovskou Sedmičku vrací nizozemská kapela John Coffey. Návštěvníci se tak mohou opět těšit na pořádnou show plnou energie a písní v rytmech punku, rocku i hardcoru. Hlavní roli bude hrát opět poslední studiová deska The Great News.

Kapela John Coffey, která se pojmenovala podle postavy černošského obra z filmu Zelená míle, je součástí hudební scény již od roku 2005. V jejím čele stojí zpěvák David Achter de Molen a na svém kontě mají již tři studiová alba a čtyři EP desky. V březnu tohoto roku kapela oznámila, že po podzimním turné pozastaví svou činnost. Pražský koncert je tak pravděpodobně posledním českým koncertem před chystanou pauzou.

Svou poslední desku The Great News vydala kapela na začátku minulého roku. „Po turné k Bright Companions v roce 2013 jsme prostě začali znovu zkoušet a začali zase od začátku. Dali jsme na dveře zámek a složili pecky, které jsme si přáli slyšet. Natočili jsme muziku, která se nám moc líbí – s příběhy, které chceme lidem vyprávět,“ vysvětlují vznik alba členové kapely. Nahrávali ho v létě roku 2014 ve studiu v holandském Ultrechtu s dohledem amerického producenta Matta Goldmana.

Pražský Klub 007 navštívili John Coffey v prosinci minulého roku. Nyní se vrací na místo činu. Fanoušci se mohou na koncert těšit již 17. září. Jako předskokané vystoupí belgičtí Brutus. Vstupenky jsou v předprodeji za 213 korun, na místě je pak zakoupíte za 250 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!