Skrillex ovládne pražskou Pragovku. Již zítra!

Skrillex ovládne pražskou Pragovku. Již zítra!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Vůbec poprvé v Praze vystoupí americký hvězdný producent a DJ Skrillex, který připravuje na konci prázdnin pro české fanoušky pořádnou párty. Již zítra, ve čtvrtek 25. srpna, se mohou návštěvníci Pragovky těšit nejen na Skrillexe, ale i na další interprety, kteří se postarají jak o pořádné rozehřátí fanoušků, tak na závěrečnou afterparty až do brzkých ranních hodin.

Industriální hala Pragovka se ve čtvrtek otřese v základech. Svou první show zde totiž několikanásobný držitel ceny Grammy rozjede s velkou parádou a za doprovodu několika dalších hudebních interpretů. V osm hodin večer návštěvníky přivítá DJ Friky, po něm se svým setem vystoupí DJ Lu2. Následovat bude taneční projekt Sirene Factory, po němž již přijde na řadu hlavní předskokan – holandský DJ a producent Wiwek.

Skrillex by měl přivítat návštěvníky až s jedenáctou hodinou. Fanoušci se mohou těšit na hodinu a půl trvající set. Ale ani po jeho vystoupení akce ještě zdaleka nekončí. Následovat bude totiž afterparty, během nichž se o hudbu postará Hlava vs. Them Darned Teenagers, Gnrly Pantherz, Low Tact vs. Woostep a Twisted:Minds.

Pokud si nechcete nechat tuto párty ujít ani vy, ale ještě nemáte lístek, nemusíte zoufat. Lístky jsou totiž stále k dispozici v internetových předprodejích. Za lístek zaplatíte 1 190 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Pragovka Art District nabízí i další akce

Umělci: Skrillex

Místo konání: Pragovka Art District

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!