Po Trutnově odehraje kanadský písničkář Ben Caplan samostatný koncert v Praze

Po Trutnově odehraje kanadský písničkář Ben Caplan samostatný koncert v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Charismatický vousáč z Kanady přijíždí zpět do České republiky, aby zde potěšil i pražské posluchače. Ben Caplan, který před pár dny očaroval publikum severočeského festivalu Trutnoff Open Air, zahraje již v říjnu v klubu 007 na Strahově.

Kanadský písničkář s drsným hlasem má na svém kontě teprve dvě studiové desky. Tu poslední vydal v září minulého roku s názvem Birds With Broken Wings. I přesto si tento šílenec i básník dokázal získat srdce fanoušků po celém světě. Koncertuje po Austrálii, Americe i v Evropě.

Koncerty Bena Caplana jsou nezapomenutelným zážitkem nejen díky drsným písním, ale také vizuálnímu zážitku. Zarostlý vousáč s drdolem na hlavě na sebe prostě dokáže upoutat pozornost. Inspirační zdroje své tvorby hledá především ve východoevropském a židovském folklóru. Nebojí se zpívat o ošklivostech a posluchačům ukazuje jejich horší já.

Pražský koncert Bena Caplana se odehraje 7. října v pražském klubu 007 na Strahově. Vstupenky jsou k dispozici v běžných internetových předprodejích za 200 Kč. Na místě si pak zájemci ještě o padesát korun připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Ben Caplan

Místo konání: Klub 007

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!