Jake Bugg navštíví po festivalovém Trutnově také Prahu. Představí novou desku

Jake Bugg navštíví po festivalovém Trutnově také Prahu. Představí novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Novou desku On My One, která vyšla 17. června, představuje v současné době již první singl Gimme The Love. Své nové album vyjede ale talentovaný Jake Bugg, který má za sebou vystoupení i na letošním Trutnoff Open Air Festivalu, předvést svým fanouškům také naživo. Během evropského turné dorazí britský zpěvák a skladatel také do České republiky.

Český koncert se uskuteční 16. listopadu ve Velkém sále pražské Lucerny. Nová deska vznikla téměř celá pouze zásluhou Jake Bugga. Tomu odpovídá také její název On My One„V mnoha ohledech to tohle album vystihuje, protože to bylo skoro všechno jen na mně. Vidím to jako další logický krok ve svém vývoji písničkáře. Byla to výzva, ale cítil jsem, že se do toho musím pustit,” vysvětluje Jake, který složil všech jedenáct písniček, nahrál většinu nástrojů a většinu desky si také produkoval.

Třetí studiovou desku nahrával Jake Bugg v Londýně, Los Angeles i Nottinghamu. Přestože na albu dochází k mixu několika žánrů, tím ústředním je blues. “Blues je můj oblíbený žánr. Ať je to soul nebo hip hop, všechno to vyrůstá z blues. Pro mě je blues zpívání o emocích a vyjádření vaší bolesti tak, že to ostatní cítí. V tom je krása té hudby. Když nic jiného, rád bych si myslel, že jsem to na téhle desce dokázal,” říká britský zpěvák.

Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích za 720 korun. Na místě si pak zaplatíte 900 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci: Jake Bugg

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!