Američtí The Neighbourhood rozezní již dnes Riegrovy sady

Američtí The Neighbourhood rozezní již dnes Riegrovy sady

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Fanoušky americké alternativně rockové kapely The Neighbourhood čeká dnes, 16. srpna, příjemný večer. Nejen že v Praze zahrají jejich oblíbenci, navíc se představí pod širým nebem v Riegrových sadech. Spolu s nimi vystoupí také skladatel a zpěvák BØRNS.

Riegrovy sady se návštěvníkům otevřou již v šest hodin večer. Koncert však odstartuje až v půl osmé, kdy fanoušky nejprve rozehřeje indie-rockový zpěvák Garrett Borns vystupující pod pseudonymem BØRNS. Ten vydal minulý rok své debutové album Dopamine, které si vysloužilo pozitivní reakce hudebních fanoušků i kritiků.

The Neighbourhood by pak měli odstartovat svůj set dvacet minut před devátou hodinou. Fanoušci se mohou těšit na téměř festivalovou atmosféru, kdy užijí své hvězdy přímo pod širým nebem. Žádný klub či hala. Vypadá to, že i počasí by mělo přát, tudíž pláštěnky či deštníky můžete nechat doma.

Kapela The Neighbourhood vznikla v roce 2011. Na počátku následujícího roku vydali první singl Female Robbery, po němž následoval jejich prozatím nejslavnější hit Sweater Weather. První debutová deska s názvem I Love You se dostala na pulty hudebních obchodů v roce 2013 a okamžitě začala bodovat na vrcholcích hudebních hitparád. Po úspěšném debutu pak vydala kapela druhou desku nazvanou Wiped Out!.

V čele se zpěvákem Jessem Rutherfordem se kapela představí již dnes českému publiku. To se může těšit nejen na nejnovější písně, ale chybět jistě nebudou ani songy z první desky. Vstupenky můžete ještě nyní zakoupit v internetovém předprodeji za 595 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Riegrovy sady nabízí i další akce

Umělci: The Neighbourhood

Místo konání: Riegrovy sady

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!