The Kills ruší nedělní koncert v Roxy. Zpěvačka Alison Mosshart má zápal plic

The Kills ruší nedělní koncert v Roxy. Zpěvačka Alison Mosshart má zápal plic

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Všichni, kteří se těšili na nedělní koncert anglicko-americké rockové skupiny The Kills, si budou muset na pražské vystoupení ještě nějakou tu chvíli počkat. Nedělní vyprodaný koncert se totiž kvůli nemoci zpěvačky Alison Mosshart ruší. Organizátoři hledají náhradní termín.

„S politováním oznamujeme zrušení koncertu The Kills plánovaného na tuto neděli 7. srpna z důvodu nemoci Alison Mosshart. Tato situace nás velmi mrzí a v současnosti intenzivně pracujeme na novém termínu ještě v roce 2016. O novém datu koncertu vás budeme co nejdříve informovat,“oznámili pořadatelé koncertu na facebookové události.

S omluvou se připojují i samotní The Kills. „S lítostí oznamujeme, že The Kills nebudou moci odehrát pražský koncert. Alison bohužel dostala zápal plic a nebude moci v nejbližších dvou týdnech cestovat a vystoupit na plánovaných koncertech. Děkujeme za pochopení.“ 

Vstupenky na nedělní koncert zůstávají v platnosti i na nový termín. Pokud ale budete chtít vstupenky vrátit, stačí kontaktovat přímo prodejce. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: The Kills

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!