Biffy Clyro představili nový videoklip. Nahráli ho k písni Howl

Biffy Clyro představili nový videoklip. Nahráli ho k písni Howl

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skotská kapela Biffy Clyro, která v současnosti slaví obrovské úspěchy se svou poslední deskou Ellipsis, potěšila fanoušky novým videoklipem. Ten představuje nový singl Howl, který má ambice oslovit širší publikum než ty předchozí.

Singl Howl je již třetím z nejnovější desky, kterou kapela Biffy Clyro vydala v červenci. Po Wolves of Winter a Animal Style tak přichází zbrusu nový videoklip, kterým se snaží oslovit širší publikum. Píseň je totiž na rozdíl od předchozích dvou singlů daleko mainstreamovější a postrádá syrový rockový nádech, který u těch předchozích rozhodně nechyběl.

Jako režisér je pod novým videoklipem podepsán Marc Klasfeld, který má na svém kontě i několik zásadních klipů kapel Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters či Slipknot. Ten video pojal jako poctu režisérovi Davidu Lynchovi a jeho Twin Peaks. Celý děj se odehrává v  klubu, ve kterém se s trochou vypitého alkoholu a potahů z vodní dýmky začínají dít prazvláštním věci. Nechybí burlesque tanečnice ani travesti show. Do dámského oblečení se navíc nebáli převléci ani samotní členové kapely.

Zatímco je videoklip skutečně povedený a poutá pozornost hned od prvních záběrů, píseň Howl patří spíše k průměrným singlům od Biffy Clyro. Byť s ní mohou oslovit i širší „méně rockovou“ vrstvu posluchačů, hlavní výsadou skupiny jsou právě její rockové riffy a neobyčejný hlas zpěváka Simona Neila. Ani jedno však v Howl příliš nevyniká.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Biffy Clyro

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!