Liveurope festival přiveze do Prahy mladé evropské kapely. Dorazí belgičtí BRNS i Say Yes Dog z Lucemburska

Liveurope festival přiveze do Prahy mladé evropské kapely. Dorazí belgičtí BRNS i Say Yes Dog z Lucemburska

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Mladé úspěšné kapely z různých koutů Evropy nabídne svým návštěvníkům pražský festival Liveeurope. Ten se uskuteční 15. září na venkovní scéně Zahrádky Žižkov. Hudební fanoušci se mohou těšit na vystoupení nejrůznějších žánrů. Vstup je navíc zcela zdarma.

O hudební program se postará čtveřice hudebních formací z různých evropských států. Chybět nebudou belgičtí BRNS, kteří ve svých písních kombinují indie rock a bláznivé groove. Z Lucemburska pak přiveze melodie v rytmu syntpopu chytlavá kapela Say Yes Dog. Polsko-anglická písničkářka Kari pak potěší návštěvníky popem severského střihu a o netradiční mix klasické harfy s elektronickou hudbou se postará skupina Passed z Maďarska.

Ani po skončení hlavního programu však nemusí zájemci odcházet domů. Probíhat bude samozřejmě i festivalová afterparty, která se uskuteční na Malé Scéně a v Divadelním Baru Paláce Akropolis. Tam zahraje několik dalších zajímavých zahraničních producentů a DJs.

Festival se uskuteční díky tomu, že je Palác Akropolis jako jediný český klub součástí mezinárodní hudební platformy Liveeurope, jež se zaměřuje na mladé talentované hudební interprety z nejrůznějších koutů Evropy. Hlavním cílem je umožnit těmto interpretům prezentovat svou hudbu i mimo svou domovskou zemi.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Palác Akropolis nabízí i další akce

Umělci: BRNS, Say Yes Dog

Místo konání: Palác Akropolis

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!