Festival Kouřimská skála již popáté zavzpomíná na Petra Muka

Festival Kouřimská skála již popáté zavzpomíná na Petra Muka

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kouřimská skála, festival s podtitulem „vzpomínka na Petra Muka“, se letos uskuteční již popáté. Známí muzikanti přijedou připomenout památku zesnulého zpěváka v sobotu 27. srpna do Kouřimi. Návštěvníci se tak mohou těšit na hudební vystoupení, ale také na bohatý doprovodný program pro celou rodinu.

O hudební stránku celé akce se letos postará třeba Václav Neckář s kapelou Bacily, zpěvák Petr Kolář, slovenský hudebník Peter Nagy či zpěvačka Monika Absolonová, která je v současné době na mateřské dovolené se svým synem Tadeášem. Chybět nebude ani kapela Všichni svatí, muzikantka Karya či frontman kapely Keks Štěpán Kojan.

Během večerního bloku se pak představí kapela Oceán, která nedávno vydala svou novou desku, Petr Muk Band i kapela Shalom. K nim se připojí i místní Smoketown Fellows či bubenické sólo v podání Tomáše Jerry Waschingera. Kouřimská skála chce být výjimečnou hudební událostí, která nabídne zábavu pro celou rodinu. Na své si tak přijdou i děti. Pro ně zahrají Maxim Turbulenc a připraveno bude putování s pohádkou a mnoho zábavných atrakcí.

Vstupenky na festival jsou v současné době v internetovém předprodeji za cenu 250 korun. Na místě si pak připlatíte ještě o padesát korun více. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!