Skotská kapela Biffy Clyro dobývá s novou deskou prodejní žebříčky po celé Evropě

Skotská kapela Biffy Clyro dobývá s novou deskou prodejní žebříčky po celé Evropě

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Formace Biffy Clyro, která nedávno potěšila svým koncertem také české fanoušky, když vystoupila ve Velkém sále pražské Lucerny, boduje se svou novou nahrávkou Ellipsis. Ta se totiž stala vůbec nejprodávanějším albem v několika evropských zemích. V České republice zatím dobyla šesté místo.

Ellipsis je již sedmou studiovou nahrávkou skotské kapely Biffy Clyro. Vyšla 8. července a jejím producentem se stal Rich Costey. Deska se vyšplhala na samotný vrchol britského žebříčku prodejnosti, což se jí podařilo již podruhé v kariéře. Nejžádanější nahrávkou se stala také v Irsku a poměrně nečekaně i v Německu.

Kapela je pověstná nejen nezapomenutelnými divokými koncerty, ale také zajímavými skladbami plných emocí i výrazných kytarových riffů. To dokazují i na své nejnovější desce, která je podle frontamana Simona Neila i mnohých hudebních kritiků zatím jejich vůbec nejlepším počinem.

Na albu se nachází celkem jedenáct písní, v deluxe edition ještě o dvě více. Z nich jsou známé již singly Wolves of Winer  a Animal Style. K nim vydali i videoklipy. Biffy Clyro chtějí nyní oslovit své publikum třetím singlem Howl

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!