Rogue One ukázal nové záběry, bitva o plány k Hvězdě smrti se blíží

Rogue One ukázal nové záběry, bitva o plány k Hvězdě smrti se blíží

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ani tento rok se kina po celém světě neobejdou bez nových Star Wars. Vůbec poprvé se jedná o snímek, který není součástí epizodní řady a nenavazuje tak na prosincové Force Awakens (Síla se probouzí).

Tvůrci Rogue One: Star Wars story, které se dějem vrátí do doby před Epizodu IV, využili tradičních evropských oslav Star Wars Celebration a nabídli fanouškům velkou porci nových záběru z filmu i ze zákulisí. Speciální ukázku si můžete prohlédnout níže v originálním znění bez titulků. Podle nejnovějších informací by se měla dnes večer objevit také druhá plnohodnotná upoutávka. Ta by mohla poprvé od Epizody III: Pomsty sithů ukázat i ikonického záporáka Dartha Vadera.

Star Wars: Rogue One je zasazen do období těsně před Epizodou IV - Nová naděje. Skupina povstalců pod vedením Jyn Erso (Felicity Jones) má před sebou veledůležitou misi, která může ovlivnit budoucnost celé galaxie. Musí ukrást plány k nejmocnější zbrani Impéria, Hvězdě smrti. Rogue One má v českých kinech premiéru 15. prosince 2016.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Více o "Rogue One"

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!