Ewa Farna představuje nový videoklip. Zahrál si v něm i Tomáš Klus či Jaromír Jágr

Ewa Farna představuje nový videoklip. Zahrál si v něm i Tomáš Klus či Jaromír Jágr

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Mladá zpěvačka Ewa Farna slaví letos již deset let na hudební scéně. Kromě velkého koncertu, který se uskuteční 11. listopadu ve Foru Karlín, připravila pro fanoušky také zbrusu nový videoklip k písni Na ostří nože. Do něj pozvala i kolegy z branže. Zahráli si v něm třeba Tomáš Klus, Debbi, Jaromír Jágr a mnoho dalších.

Videoklip vznikl v česko-polské produkci a natáčel se jak v Praze, tak v Bratislavě. Videem provází polské duo tanečníků. „Poprvé za celou svoji kariéru jsem do svého videoklipu 'propašovala' tanec. Chtěla jsem jím vyjádřit emoce ve vztahu a to nejen partnerském, ale také přátelském či profesním," vysvětluje Ewa.

Ve videoklipu se samozřejmě objevuje samotná Ewa Farna, která ale přizvala i další své kolegy z branže. „Objevují se tam lidé, které mám ráda, které obdivuji nebo jsou mi inspirací, neměli problém se  z čistého kamarádství objevit v mém klipu, nic neřešili. Je to pro mě obrovská pocta, velká podpora a splnění snu," vysvětluje Ewa. V klipu se tak mihl třeba Tomáš Klus, Libor Bouček, Debbi, Klára Vytisková, kapela Mandrage či Ben Cristovao. Nechybí dokonce ani hvězdný Jaromír Jágr.

„Chtěla jsem lidi nakazit pozitivní atmosférou, vykouzlit jim úsměv na tváři a v dnešní době rozdělování na ně dýchnout pocit, že to jde i spolu, i když to třeba každý děláme jinak. Ukázat, že nejsme na ostří nože, naopak a nemáme problém se i v tom našem malém rybníčku podpořit na místo uzurpování si té své pozice,“ dodává zpěvačka, která se ve videoklipu snaží vyvrátit to, co stále častěji prezentují média – že jsou spolu jednotliví hudebníci často kvůli konkurenci právě ‚na ostří nože‘.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!