Američtí Cage The Elephant přivezou do Prahy předskokana z Irska

Američtí Cage The Elephant přivezou do Prahy předskokana z Irska

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražský koncert americké rockové kapely Cage The Elephant se nezadržitelně blíží. Do české metropole dorazí již 22. srpna a nebude sama. Jako support s sebou totiž přizvala irskou kapelu The Academic.

Srpnový koncert bude vůbec prvním pražským vystoupením kapely Cage The Elephant v Praze. A aby to nebylo všechno jen na nich, rozhodli se s sebou přibrat nadějnou irskou kapelu The Academic, která potěší návštěvníky svými hity v rytmu indie rocku. Přestože je složená ze samých mladíků, jejich debutový singl Different, který vyšel v roce 2015, hned získal fanoušky po celém světě. Úspěšný song se dostal dokonce na první místo irského žebříčku nezávislých desek.

Rok 2015 byl ale pro kapelu především koncertní. Hrála na hudebních festivalech a předskakovala svým známějším kolegům. "Skládáme, nazkoušíme, zapojíme kytary a hrajeme. Takhle to je jednoduché. Ale nevznikli jsme přes noc. Za dva roky jsme urazili velký kus cesty a dostali jsme se do faze, kde jsme moc spokojeni s hudbou, kterou hrajeme,” říká zpěvák Craig Fitzgerald.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v internetových předprodejích za 490 korun. Na místě si pak zájemci ještě o stovku připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!