Pavel Vítek představil nový letní hit! Napsala mu ho Radůza

Pavel Vítek představil nový letní hit! Napsala mu ho Radůza

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Herec a zpěvák Pavel Vítek spojil své síly s trojnásobnou držitelkou ceny Anděl, zpěvačkou a skladatelkou Radůzou, která pro něj napsala nový letní hit. Ten nese název Anita a známá písničkářka si v něm zahrála na harmoniku.

Zbrusu novou píseň, která spatřila světlo světa v pátek 8. července, produkoval hudebník Dalibor Cidlinský, který je známý i spoluprácí s populárním Xindlem X či duem Slza. Spolupráce Pavla Vítka a Radůzy vznikla hodně spontánně. Potkali jsme se na koncertu Českého národního symfonického orchestru a neplánovaně se dohodli, že spolu něco uděláme," vysvětluje zpěvák, jenž v současné době účinkuje v prázdninové sérii muzikálu Noc na Karlštejně přímo na populárním hradě.

„Radůza mi poslala dvě písničky a Anita je první, kterou jsme nahráli," doplňuje Vítek. „Pavel Anitu nazpíval s lehkostí a chutí, jsem velmi spokojená," hodnotí nečekanou spolupráci Radůza. Zájemci si mohou nový taneční singl poslechnout na Youtube i na streamovacích serverech Google Play, Spotify i iTunes. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!