Zpěvačka Sara Hartman se po půl roce vrátí do Prahy. Přiveze s sebou skladby z chystaného alba

Zpěvačka Sara Hartman se po půl roce vrátí do Prahy. Přiveze s sebou skladby z chystaného alba

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sara Hartman, americká zpěvačka pobývající v Berlíně, se po několika měsících vrátí zpět do České republiky. Tu si podle všeho velmi oblíbila, když zde vystoupila jako předskokanka slavnější kolegyně Ellie Goulding v lednu tohoto roku. Jen o čtyři měsíce později se sem totiž vrátila se samostatným koncertem a v listopadu dorazí znovu!

Na Saru Hartman se mohou těšit návštěvníci klubu La Loca, kam dorazí talentovaná zpěvačka 13. listopadu. S sebou přiveze nové skladby z očekávaného debutového alba. Chybět nebudou samozřejmě ani písně z úspěšného EP Satellite včetně jejího vůbec prvního singlu Monster Lead Me Home. Vstupenky jsou k dispozici v internetových předprodejích za 340 korun.

Mladá hudebnice snila o tom, že se stane zpěvačkou, již odmala. Kvůli svému snu se dokonce přestěhovala z rodné Ameriky do německého Berlína, města pověstného svou kulturou a kreativitou. Hned svým prvním singlem sklidila úspěchy jak u fanoušků, tak u hudebních kritiků. Do širšího povědomí se dostala právě díky britské popové hvězdě Ellie Goulding, která si ji přibrala jako předskokanku na své evropské turné. Nyní pracuje Sara Hartman na své první studiové desce. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Sara Hartman

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!