Pražané se mohou těšit na pořádnou nálož elektronické hudby. Dorazí Emancipator Ensemble

Pražané se mohou těšit na pořádnou nálož elektronické hudby. Dorazí Emancipator Ensemble

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Když vydal Douglas Appling alias Emancipator v roce 2006 své debutové album Soon It Will Be Cold Enough, pravděpodobně ještě netušil, že se začíná pomalu zapisovat do dějin elektronické hudby. Jeho popularita však neustále rostla a nyní se již může řadit k takovým hvězdám, jako jsou Moderat, Odesz nebo Bonobo. Své umění přijede na podzim představit také do Prahy.

Nyní objíždí Američan Emancipator své show spolu s živou kapelou v rámci projektu Emancipator Ensemble. Právě s nimi dorazí slavný hudebník také do pražského Lucerna Music Baru, kam dorazí 11. října. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 440 korun, na místě si návštěvníci zaplatí 450 korun.

Douglas se věnoval hudbě již od dětství. Přes klasickou hru na housle se dostal až k produkci elektronické huby, v rámci níž se nechal inspirovat mnoha vlivy různých hudebních žánrů. Jelikož vychází z mezinárodních kultur, jeho tvorba je autentickou elektronickou hudbou poučenou světem.

Minulý rok byl pro Emancipatora úspěšný, ale velmi náročný. Své fanoušky potěšil živákem Live In Athens a v červenci spatřilo světlo světa jeho remixované album Dusk to Dawn Remixes, na němž se objevuje mnoho hvězdných hostů, třeba Odezsa, Little People, Eliol Lipp a další. Na konci roku pak vydal po třech letech další studiovou desku s názvem Seven Seas.

Na podzim tohoto roku se Emancipator vrátí do Evropy vůbec poprvé se svou živou kapelou. Během koncertu se tak mohou návštěvníci těšit na zajímavé spojení elektroniky, basy, bicích a kláves, což slibuje velmi silný a nezapomenutelný zážitek. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!