Znáte Generaci O? Parta mladých hudebníků právě zveřejnila videoklip k novému singlu

Znáte Generaci O? Parta mladých hudebníků právě zveřejnila videoklip k novému singlu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sebastian, Pavel Callta, Beef z Atmo Music, Light & Love, Honza Řičan, Milan Peroutka, Rina Sakalová i Martin Harich. Právě ti tvoří skupinu mladých hudebníků, která pod názvem Generace O nahrála singl Společný svět (We’re One Made of Love), ke kterému vydala i videoklip.

Nápad natočit singl s partou mladých hudebníků vznikl na hudební stanici Óčko. „Sešla se nám ve studiu parta mladých hudebníků, z nichž někteří hvězdy jsou, z jiných nejspíš brzy budou,“ popisuje zrod singlu Michal Klein, hudební šéf televize a duchovní otec projektu, „vzniklo to spontánně, kluci se mezi sebou dobře znají a Rinu jako nováčka skvěle přijali.“

Nijak náročný euforický singl Společný svět (We’re One Made of Love) tak aspiruje na český hudební hit letošního léta. Videoklip, ve kterém si zahráli všichni hudebníci Generace O, režíroval Radim Věžník. Jako hosté se v něm objevili i Pekař, Kuba Ryba z Rybiček 48, Volt z UDG, známí youtubeři a parkouristi. Za textem písně stojí Pepa Bolan z Mandrage a Beef z Atmo Music, producentem se stal Honza Balcárek z Light & Love.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!