Výstava Titanic odmění šikovné školáky dárkem. Ty nejlepší i vstupem zdarma

Výstava Titanic odmění šikovné školáky dárkem. Ty nejlepší i vstupem zdarma

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Všichni vzorní školáci se mohou těšit na speciální akci, kterou pro ně připravili organizátoři světové výstavy Titanic, která je až do 10. července ke zhlédnutí v pražském areálu PVA Expo Letňany.  Za dobré vysvědčení si z ní totiž odnesou na památku dárek. Ti nejpilnější, kteří se prokážou aktuálním vysvědčením se samými jedničkami, se navíc na expozici podívají zcela zdarma.

Konec školního roku se rychle blíží a chvíli po něm se také uzavřou brány populární výstavy Titanic, která vypráví návštěvníkům příběh nejslavnější zaoceánské lodi. Návštěvníci se během zajímavé expozice projdou rekonstrukcemi interiérů populárního plavidla a prohlédnout si stovky reálných exponátů, které byly vytaženy přímo ze dne oceánu.

Od 30. června mohou navíc žáci a studenti školou povinní získat speciální výhody. "Každý, kdo přinese vysvědčení se samými jedničkami, nebude platit vstupné a celou expozici si projde zdarma. Ten kdo přinese pěkné vysvědčení, dostane dárek na památku. To, zda je vysvědčení pěkné, necháme na rodičích, kteří to sami posoudí," řekla o akci Lucie Nouzová z pořádající agentury JVS Group. Akce platí pro pilné školáky jen v doprovodu rodičů a potrvá až do konce výstavy. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

PVA Expo Praha nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: PVA Expo Praha

Více o "Titanic"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!