Jake Bugg právě vydal svoje třetí studiové album

Jake Bugg právě vydal svoje třetí studiové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britský hudebník, zpěvák a skladatel Jake Bugg se vrací s novým studiovým albem. Právě na trh uvedl svoji třetí desku pojmenovanou On My One.

Jake Bugg započal svoji profesionální hudební kariéru v roce 2011 a za tak krátkou dobu již stihl natočit a vydat dvě skvělé desky. Ve své produkci nezapře odkazy svých hudebních idolů, mezi které počítá Johnnyho Cashe, Jimiho Hendrixe, The Beatles nebo The Every Brothers. A právě vlivy těchto hudebních ikon a zpěvákův pohled na dnešní písničkářství tvoří jedinečnou hudební esenci, díky které se Jake Bugg vypracoval v jednoho z nejsledovanějších nováčků britské hudební scény.

Jeho předchozí alba Jake Bugg z roku 2012 a Shangri La, jež vydal v následujícím roce, zaznamenala velký úspěch nejen u posluchačů, ale především i u odborné kritiky. Díky nim se mu dostalo i mnoha nominací na prestižní hudební ceny, které v několika případech i vyhrál (např. Q Awards a NME Awards v kategorii Nejlepší sólový zpěvák). Na tyto úspěchy se nyní pokusí navázat novinkou On My One.

Album, které zpěvák vydává na CD i vinylu, přináší celkem jedenáct písní, z čehož si většinu Jake i sám produkoval a ve třech případech mu v tomto směru vypomohl i uznávaný Jacknife Lee, který v minulosti produkoval i songy pro U2, Robbieho Williamse, R.E.M. nebo Bloc Party. To, že je jeho novinka opětovně trefou do černého, potvrzuje i aktuální singl Love, Hope And Misery, který již pomalinku začíná brázdit evropský rádiový éter. Zda i zbytek desky přináší tak silné písně, se fanoušci mohou konečně přesvědčit i na vlastní uši.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Jake Bugg

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!