Do Prahy se chystá kalifornská partička Allah-Las. Vystoupí na konci června

Do Prahy se chystá kalifornská partička Allah-Las. Vystoupí na konci června

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ač je na konci června obvykle sezóna hudebních letních festivalů již v plném proudu, klubové koncerty ale zcela nekončí. Do Prahy se chystá třeba kalifornská kapela Allah-Las, která potěší české publikum jen pár dní před letními prázdninami.

Americká rocková kapela Allah-Las dorazí do Prahy 28. června, kdy vystoupí v Lucerna Music Baru. Své fanoušky potěší charakteristickým zvukem, který zavádí posluchače o několik let dozadu. Skupina se vyznačuje osobitou směsicí westcoastového garážového Rock 'n' Rollu, elektrického folku u latinskoamerických bicích nástrojů.

Kapela Allah-Las se potkala při práci v obchodě s deskami, postupem času začala vystupovat v domácím Los Angeles a roku 2011 vydala svůj první singl Catamaran/ Long Journey. V rok později vzniklo debutové album Allah-Las, na němž se nacházel druhý singl Tell Me (What’s On Your Mind)/ Sacred Sands. Roku 2014 pak vydala kapela své druhé studiové album Worship The Sun.

Vstupenky jsou k dispozici v běžných internetových předprodejích i na pokladně Lucerna Music Baru za 330 korun. Na místě v den koncertu pak návštěvníci zaplatí 400 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Allah-Las

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!