Milow se vrací do hitparád se singlem Howling At The Moon

Milow se vrací do hitparád se singlem Howling At The Moon

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Belgický zpěvák Milow se v hudební branži pohybuje již více než deset, během kterých vydal několik alb a zabodoval i pár skvělými songy. Svůj první globální úspěch zaznamenal v roce 2009, kdy celou Evropu uhranul svou jedinečnou interpretací písně Ayo Technology původně od 50 Centa. Od té doby však žádný až tak velký hit neměl. Až nyní! Nyní je Milow konečně zpět a jak první ohlasy na jeho singlovou novinku naznačují, má zaděláno na opravdu velkou hitovku.

"Rozhodl jsem se do mého světa kytar přinést vlivy a elementy z house music a alternativního r&b a hip-hopu," dodává ke své nové produkci čtyřiatřicetiletý zpěvák, který právě na evropský trh uvedl své nové album Modern Heart. Aktuálně tuto desku propaguje nádherným a na první poslech chytlavým singlem Howling At The Moon, který byl zároveň poslední písní, kterou Milow pro zmiňovanou desku napsal.

"Na konci léta minulého roku jsem cítil, že na to nové album ještě něco chybí. To je důvod, proč jsem tuhle píseň napsal. Song 'Howling At The Moon' dal desce trochu více světla, které jsem cítil, že potřebuje," dodává Milow a úspěch, který píseň v současné době zaznamenává nejen v Belgii, ale například i v Německu a Rakousku, potvrzuje, že rozhodně udělal dobře.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: Milow

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!