Skupina Jelen chystá sérii koncertů pod širým nebem

Skupina Jelen chystá sérii koncertů pod širým nebem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Stále populárnější kapela Jelen má za sebou poslední jarní klubové koncerty a chystá se na letní festivalovou šňůru, kterou zahájila již na královéhradeckém, plzeňském i pražském majálesu. Kromě festivalů chystají Jeleni také několik samostatných koncertů, během nichž se svým fanouškům představí pod širým nebem.

Jeleni mají na letošní letní sezónu naplánováno téměř 80 vystoupení. Fanoušci se jich dočkají na majálesech, festivalech, městských slavnostech i na samostatných open air koncertech. Ty si letos připravili hned čtyři. První z nich se uskuteční již 28. květnaOstrově nad Ohří. Následovat bude Praha, kde vystoupí kapela Jelen ve čtvrtek 2. června na Střeleckém ostrově. Speciálním hostem se stane, jak je již u Jelenů dobrým zvykem, mladá zpěvačka Kateřina Marie Tichá.

„Letošní klubovou šňůru jsme si užili na maximum, naši fanoušci nás nabili neskutečnou energií a teď už se nemůžeme dočkat, až si protáhneme nohy na čerstvém vzduchu a tu energii jim zas budeme moc vrátit, ať už na některém z letních festivalů, nebo na našich samostatných koncertech Jelen pod širým nebem,“ těší se Jindra Polák, frontman kapely.

Další dva koncerty pod širým nebem se uskuteční 30. června v Třeboni a 7. června v Sedmihorkách. Kromě toho se Jeleni představí i na Kryštof kempech, festivalech Rock for People, Sázavafest, Okoř a na mnoha dalších hudebních akcích. Na říjen pak chystá kapela nové (v pořadí teprve druhé) album. Na něm fanoušci najdou i nejnovější singl Vlčí srdce. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Jelen

Místo konání: Kino Letňák - Střelecký ostrov

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!