Legendární Red Hot Chili Peppers vydají nový singl. Již ve čtvrtek

Legendární Red Hot Chili Peppers vydají nový singl. Již ve čtvrtek

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kalifornská rocková kapela Red Hot CHili Peppers ani po 33 letech na hudební scéně nezahálí a stále ukazuje, že má fanouškům co nabídnout. Tento týden se tak můžeme těšit na nový singl! Ten ponese název Dark Necessities a bude zveřejněn již ve čtvrtek.

Kapela uvedla informace o novém singlu na svých sociálních sítích. A fanoušci se již nemohou dočkat! Píseň Dark Necessities bude totiž první novinkou skupiny Red Hot Chili Peppers po dlouhých pěti letech. Více informací, kromě prostého oznámení o vydání nového alba ve znění „New song Thursday“, však kapela neuvedla.

Fanoušci začali okamžitě spekulovat také o novém albu. Poslední studiovou desku vydali totiž Red Hot Chili Peppers již v roce 2011. O rok později pak potěšili fanoušky „pouhými“ šesti písněmi na EP Rock & Roll Hall of Fame Covers. Tato hudební nahrávka navíc neobsahovala žádné nové písně, ale cover verze hudebníků, kteří byli uvedeni do Rock and Roll Hall of Fame, jejíž součástí je právě i skupina Red Hot Chili Peppers.

Žádné oficiální informace o novém albu však kapela neposkytla. Nepotvrdila ani to, že by nějakou novou desku natáčela. Fanoušci se tak mohou prozatím těšit „jen“ na nový singl Dark Necessities

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!