Kapela Mirai představuje svoje Divadlo

Kapela Mirai představuje svoje Divadlo

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela Mirai se do povědomí posluchačů zapsala před rokem debutovým singlem Dítě robotí, po kterém přišel letní song Souznění a průlomový hit Cesta z města. Ten na YouTube přesáhl již milion zhlédnutí. Následovala řada hudebních vystoupení a podzimní support skupiny Kryštof na vyprodaném halovém Srdcebeat tour. Nyní parta ze severní Moravy posunula svoji laťku zase o kus výše a přichází s novým singlem Divadlo, který je podle prvotních reakcí zatím jejich nejsilnějším, nejemotivnějším a nejvyzrálejším hudebním počinem. Celek dokresluje výborně zpracovaný filmový videoklip s pohádkově tajemnou atmosférou.

"Divadlo je naše možná nejsrdcovější píseň a věříme v její sílu. Píseň je o tom, že člověk má někdy více rolí a musí hrát takové svoje životní divadlo," vysvětluje spoluautor singlu a frontman kapely Mirai Navrátil.

Tříčlenná parta kolem charismatického zpěváka se pod taktovkou zkušeného režiséra Ondřeje Urbance vydala natáčet klip až na samotný západ Čech. "Pro natáčení pohádkového videoklipu jsme si zvolili architekturu a lesy v okolí Mariánských Lázní, včetně zámku Kynžvart a nádherného sálu Miramonte. Tato destinace není tolik filmařsky profláklá jako různé reálie v okolí Prahy. Kluci to tudíž měli ze severovýchodu Moravy až na západ pěknou dálku," podotýká Urbanec, jenž při filmování použil tutéž značku kamery jako tvůrci oscarového filmu Zmrtvýchvstání s Leonardem DiCapriem.

Spolu s kapelou si ve videoklipu zahrál také jejich stálý host Krystián Danel, který usedl ke vzácnému pianu Johana Strausse. Osudovou lásku hlavního hrdiny ztvárnila krásná Vindy Krejčí, kterou mohou diváci znát z televize a mnoha reklamních kampaní.

To, že severomoravská formace na sobě intenzivně pracuje, dokazuje také její nabitý koncertní kalendář na nadcházející letní sezónu. Vedle toho plánuje pro své fanoušky překvapení v podobě prvního turné. Jestli bude k jejich debutové desce, to zatím nechce prozradit, ale jisté je, že o téhle partě teď hodně uslyšíme.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!