Welcome To Night Vale! Unikátní projekt míří do Prahy

Welcome To Night Vale! Unikátní projekt míří do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Projekt Welcome To Night Vale, který v sobě kombinuje divadlo, hudbu a nové technologie, dorazí poprvé do České republiky. Pražským návštěvníkům se představí 18. října na pódiu Divadla U Hasičů. To se na tento jeden večer promění na surreální městečko Night Vale i s jeho tajemnou a hypnotickou atmosférou.

Jedinečné představení Welcome To Night Vale mají na svědomí Josef Fink a Jeffrey Cranor, kteří vytvořili původní podcast Welcome To Night Vale již v roce 2012. Ten si získal okamžitě velkou popularitu. O rok později se stal dokonce nejstahovanějším mluveným slovem na iTunes. Původně mluvený rozhlasový pořad se nakonec dostal i na divadelní pódia. S několika představeními již objeli celý svět. Do České republiky se ale chystají vůbec poprvé. Představí zde svou poslední hru Ghost Stories.

Nejedná se ale o pouhou divadelní hru. Nechybí totiž ani živě hraná hudba či originální dramaturgie. Příběh zavede návštěvníky do pouštního městečka Night Vale, které se však vymyká běžné realitě. O podivnostech a tajemstvích informuje návštěvníky prazvláštní radiové vysílání v podání Cecila Palmera. The New York Times popsal atmosféru hry „jako kdyby se Stephen King nebo David Lynch stali producenty lokální rádio stanice“. Návštěvníci se mají tedy skutečně na co těšit!

Vstupenky na unikátní představení zakoupí zájemci v internetovém předprodeji. Cena jednoho lístku činí 550 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo U Hasičů nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo U Hasičů

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!