Klára Vytisková vyjede na turné. Představí na něm své sólové album

Klára Vytisková vyjede na turné. Představí na něm své sólové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvačka Klára Vytisková, která se v poslední době proslavila především porotcováním ve známé televizní soutěži Česko Slovenská Superstar, vydala v rámci svého sólového projektu KLARA. debutové album s názvem Home. To vyjede propagovat na sérii koncertů po celé České republice.

Jméno Kláry Vytiskové je spojováno mimo jiné i s kapelami Toxique či Nerez. Spolupracovala také se zpěvákem Michalem Hrůzou. Své sólové kariéře se v rámci projektu KLARA. věnuje již od roku 2013. Svou vůbec první sólovou desku vydala však teprve minulý rok. Nese název Home a ještě před jejím objevením v hudebních obchodech zveřejnila pro fanoušky několik songů.

Nové album má reflektovat hlavní změny ve zpěvaččině životě. Díky novému albu získala KLARA. i nominaci na Ceny Anděl za zpěvačku roku. Zda ji dokáže proměnit, uvidíme již 9. dubna. Právě v tento den budou totiž vyhlášeni vítězové.

Přestože je zpěvačka na koncertování již zvyklá, s projektem KLARA. vyjíždí na turné vůbec poprvé. Na koncertní šňůře, která odstartuje 13. dubna v Českých Budějovicích, ji doprovodí kapela v čele s kapelníkem Matějem Belkem. Na turné s ní vystoupí také její sestra Tereza, která se objevila již na nové desce. Chybět nebudou ani Adam Koller a Jan Aleš. Dorazí také předskokan Lazer Viking a o následnou afterparty se postará Klářina kamarádka Anche Er.

Vrcholem turné bude koncert v pražském klubu Roxy, kde dojde k oficiálnímu pokřtění alba. 

Termíny turné Home:

Foto: Petr Jandera

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!