Air festival letos přiveze DJe Martina Garrixe

Air festival letos přiveze DJe Martina Garrixe

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Čtvrtému ročníku Air Festivalu bude vévodit Martin Garrix, který byl ve svých dvaceti letech vyhlášen nejprestižnějším tanečním časopisem DJ MAG celosvětově třetím nejlepším DJem roku 2015!

Garrix, jenž v tomto přehledu nechal za sebou i takové matadory taneční scény, jakými jsou Armin van Buuren, Tiësto nebo David Guetta, vystoupí v královéhradeckém Festivalparku 13. srpna. Za pořadatele festivalu to koncem minulého týdne potvrdil Radek Maliník.

"Vstupenky jsou v prodeji od pondělí 14. března 2016 na stránkách www.airfestival.cz. Prvních tisíc klasických vstupenek koupíte do konce března za zvýhodněnou cenu 790 Kč. V předprodeji bude pouze 300 VIP vstupenek na celou akci za cenu 2 790Kč," dodal Maliník.

Martin Garrix se narodil v roce 1996 v nizozemském Amstelveenu. Když v roce 2013 debutoval v první čtyřicítce nejlepších DJů, byl ještě příliš mladý na to, aby ho do většiny tanečních klubů vůbec vpustili. A přesto, že ani dnes na řadě tanečních festivalů ještě není legálně oprávněn ani k nákupu alkoholu, těm samým akcím kraluje a patří k jejich největším lákadlům. Časopis Billboard jej zařadil mezi jednadvacet nejlepších umělců do 21 let a Forbes do žebříčku třiceti nejúspěšnějších pod 30 let.

Ačkoliv svoji první nahrávku zveřejnil před pouhými čtyřmi lety a v jeho diskografii dosud nenaleznete jediné album, singlů již vydal pomalu na tři desítky. Mezi ty nejzásadnější patří Animals (770 milionů zhlédnutí na YouTube a přes 100 milionů streamingů na Spotify), Tremor (který Garrix natočil ve spolupráci s Dimitri Vegas & Like Mike a stejnojmenné video na YouTube zhlédlo 240 milionů lidí), The Only Way Is Up, na jehož vzniku se podílel Tiësto (56 milionů zhlédnutí na YouTube) nebo Don't Look Down feat. Usher (62 milionů zhlédnutí na YouTube).  Seznam plejády hvězdných jmen, s nimiž spolupracoval, se naposledy rozrostl o Eda Sheerana

Koncem minulého týdne Martin Garrix, který v Čechách  vystoupil  poprvé a zatím naposledy v roce  2014,  zveřejnil  svůj  zbrusu  nový  track, jenž je zároveň prvním kouskem pod hlavičkou jeho nového labelu. Na jeho singlu Now  That  I've  Found  You si zahostovali zpěváci John Martin a Michel Zitron.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!