Pilsen Dance Music Festival přivítá DJ Ferryho Corstena

Pilsen Dance Music Festival přivítá DJ Ferryho Corstena

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V pátek 29. dubna se Plzeň opět stane hlavním městem všech milovníků elektronické taneční hudby. Po úspěšném prvním vydání Pilsen Dance Music Festival, kterého se účastnil i legendární Paul van Dyk, festival znovu rozezvučí kulturní prostory plzeňské Papírny.

V roli headlinera se tentokrát objeví nesmrtelná ikona žánru trance - Ferry Corsten. Nizozemský DJ, producent a muž stojící za projekty jako System F či Gouryella, se plzeňskému publiku představí dokonce ve dvouhodinovém setu. Po jeho boku se objeví populární irský řezník John O’Callaghan a jeden z nejlepších producentů současnosti Will Atkinson ze Skotska. Také od nich se můžete těšit na pořádnou dvouhodinovou nálož.

Jako čtvrtý vystoupí slovenský zázrak Driftmoon a o tuzemskou podporu se postará dvojice DJů Thomas Coastline a Proggyboy. Díky kombinaci této bezkonkurenční sestavy, špičkového zvuku, dechberoucích vizuálů a unikátního industriálního prostředí se bude po necelém roce opět jednat o exkluzivní zážitek.

Vstupenky od 399 Kč jsou k dostání v síti Ticketportal. Organizátoři doporučují jejich včasný nákup kvůli omezené kapacitě a postupném navyšování ceny.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Papírna nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!