Brian May a Kerry Ellis finišují své turné po České republice

Brian May a Kerry Ellis finišují své turné po České republice

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Brian May a Kerry Ellis tyto dny tráví v České republice, kde v rámci programu One Voice, se kterým sklízejí úspěchy po celém světě, představují nejen své vlastní skladby, ale i songy od The Beatles nebo Queen. Po úspěšném koncertu v Ostravě a dnešní (bohužel již beznadějně vyprodané) show ve Zlíně, se oba umělci přesunou do Brna a Prahy.

Brian May je známý především jako legendární kytarista Queen, producent a skladatel. Ellis se stala jednou z největších nových hvězd londýnského West Endu a Broadwaye. Ellis a May si jako dvojice získali respekt především díky svým živým vystoupením a nahrávkám Acoustic By Candlelight nebo Anthems, což je debutová deska, kterou Kerry Ellis vydala v roce 2010.

Projekt Briana Maye a Kerry Ellis se zrodil po setkání těchto dvou umělců během konkurzů na debutové představení muzikálu We Will Rock You v Londýně, kde se Kerry představila v roli Meat. Brian May produkoval v roce 2010 již zmiňované debutové album Anthems, které bylo představeno o rok později na kritikou chváleném Anthems Tour. Následující Born Free Tour přineslo sérii intimních a akustických show jen při svíčkách, které dvojice odehrála, aby zvýšila povědomí o své práci pro nadaci Born Free Foundation.

Nyní jsou oba umělci na velkém světovém turné a pro Českou republiku si rezervovali celkem čtyři večery. Na brněnský (neděle 6.3) i pražský koncert (úterý 8.3.) jsou v předprodeji ještě poslední lístky v síti Ticketpro, pokud nebudou vyprodány, bude možné je sehnat ještě v místě konání jednotlivých vystoupení. V Brně se jedná o prostory Bobycentra, v Praze se oba umělci představí v prostorách Kongresového centra.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Umělci: Brian May

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!