Aneta Langerová vyjíždí rozdávat radost. Turné Na Radosti doprovodí i smyčce

Aneta Langerová vyjíždí rozdávat radost. Turné Na Radosti doprovodí i smyčce

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvačka Aneta Langerová vyjíždí na jarní pokračování turné Na Radosti, během kterého ji čeká série čtrnácti koncertů po celé České republice. Na nich doprovodí zpěvačku nejen kapela, ale také smyčcové trio.

Turné Na Radosti odstartuje 4. března v Děčíně, poslední koncert proběhne 7. května v Trutnově. V průběhu tří měsíců navštíví Aneta Langerová s kapelou a smyčci mimo jiné třeba Strakonice, Ostravu, Písek či Frýdek-Místek. Chybět nebudou ani dva pražské koncerty ve Studiu DVA. První z nich je již beznadějně vyprodaný.

Loňský rok nám přinesl mnoho nových zážitků, radovali jsme se hlavně z koncertů a letos tomu nebude jinak. V pátek 4. března opět zvedáme kotvy a vyplouváme za vámi na turné Na Radosti,“ těší se Aneta Langerová i se svojí skupinou.

Aneta Langerová minulý rok totálně ovládla Ceny Anděl, když získala ocenění hned ve čtyřech kategoriích. Byla vyhlášena jako nejlepší zpěvačka, která natočila nejlepší desku, skladbu i videoklip roku. Právě v kategorii Videoklip roku získala nominaci i tento rok. Natočen byl na píseň Tragédie na vsi a režie se ujala Olga Špátová.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!