Koncert Rihanny opět mění termín! Místo konání zůstává stejné

Koncert Rihanny opět mění termín! Místo konání zůstává stejné

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jak se zdá, problémy s koncertem barbadoské zpěvačky Rihanny stále nekončí! Vystoupení původně plánované na 26. července se přesunulo na předchozí den, když pořadatelé změnili místo konání koncertu z Edenu na O2 arenu. Nyní se však datum opět mění. Rihanna do Prahy dorazí v původním termínu, tedy 26. 7.

Rihannin koncert je tak poznamenaný další změnou. Kromě místa a času se změnili také předskokani. Původně měl s Rihannou dorazit kanadský zpěvák The Weeknd. Nyní se návštěvníci mohou těšit na Big Seana. Přitom právě The Weeknd byl obrovským lákadlem, proč lístky na koncert kupovat.

Zatímco během změny místa konání museli návštěvníci měnit kvůli odlišným kapacitám vstupenky, nyní už ke svým předprodejcům pospíchat nemusí. Již vyměněné vstupenky zůstávají totiž v platnosti. „Koncert v pražské O2 areně, dříve plánovaný na 25. 7. 2016, se na přání managementu zpěvačky uskuteční v původním termínu, a sice 26. 7. 2016. Vstupenky zakoupené na předchozí termín do O2 areny zůstávají v platnosti,“ uvedla pořadatelská agentura Live Nation. Zároveň také ujišťuje, že se jedná o konečný termín, se kterým se již nijak manipulovat nebude.

Pokud tedy máte již lístky do O2 areny doma, nemusíte se nijak znepokojovat, protože zůstávají v platnosti. Jen nezapomeňte, že koncert proběhne o den později, než máte napsáno na lístku.

Rihanna do Prahy dorazí v rámci velkého Anti World Tour, během kterého představuje fanoušků, své nejnovější, v pořadí již osmé, album Anti

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Rihanna

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!