Kapela Jelen si odskočí od natáčení nové desky na březnové turné

Kapela Jelen si odskočí od natáčení nové desky na březnové turné

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Stále populárnější kapela Jelen, která v současné době pracuje na nahrávání svého druhého studiového alba, navazuje na své podzimní Jelen Backstage Tour sérií osmi jarních koncertů. Návštěvníci koncertů se mohou těšit i na ochutnávku z chystaného alba.

Bez hraní nejde být. Prodlužujeme naše loňské turné o 8 koncertů. Bereme s sebou našeho tradičně speciálního hosta Kateřinu Marii Tichou, která vystoupí s námi i jako předskokanka se svojí novou kapelou,“ ohlásili březnové turné členové kapely. Turné zahájí Jeleni již 4. března ve Frýdku-Místku. V průběhu celého měsíce pak navštíví třeba i Karvinou, Mladou Boleslav, Liberec či Olomouc.

Skupina Jelen v současné době intenzivně pracuje na nahrávání zbrusu nových songů, které budou tvořit jejich nové studiové album. Fanouškům během podzimního turné představila již nejnovější singl Vlčí srdce, na jarních koncertech se mohou návštěvníci těšit na větší ochutnávku. Druhé album je pro nás výjimečné, společná tvorba, semknutá parta, držíme Jelení styl a zároveň se hudebně posouváme dál, všechno hraje. Několik nových písní budeme mezi nahráváním hrát na jarních koncertech,“ říká skupina.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Jelen

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!