Pavel Callta pokřtí Momenty v Lucerna Music Baru. Pozval si i Lucku Bílou

Pavel Callta pokřtí Momenty v Lucerna Music Baru. Pozval si i Lucku Bílou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvák Pavel Callta již zítra (21. února) pokřtí své debutové album Momenty. Kmotrou desky bude Lucie Bílá a speciálním hostem koncertu finalista Česko-slovenské SuperStar Štěpán Urban.

Loňský rok se Pavlovi vskutku vydařil. S albem Momenty se Pavel Callta ihned zařadil mezi nejúspěšnější debutanty, získal nominace v kategoriích Objev roku a Hvězda internetu v Českém Slavíkovi a dvakrát bojuje také o hudební cenu rádia Evropa 2. Singl Terapeut patřil několik měsíců k nejpopulárnějším domácím skladbám, na YouTube, kde má Pavel nebývalou komunitu příznivců, se počet zhlédnutí blíží ke čtyřem milionům. Aktuálně se o přízeň posluchačů uchází se skladbou Propojení, která pochází z rozšířené verze Momentů vydané na sklonku roku 2015.

Na křtu, který proběhne tuto neděli od 20 hodinyLucerna Music Baru, Pavel představí nejen skladby ze svého debutu, ale i několik písní, které složil v nedávné době a budou k nalezení na novém albu, na kterém již v současné době pracuje. Většina vstupenek na tento křest je již vyprodaná, poslední kousky seženete v předprodeji zde, nebo před začátkem akce na pokladně LMB.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!