Koncert dua Disclosure byl zrušen kvůli problémům se světly. Náhradní termín se uskuteční v srpnu

Koncert dua Disclosure byl zrušen kvůli problémům se světly. Náhradní termín se uskuteční v srpnu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V neděli 14. února zrušili na poslední chvíli pořadatelé koncert anglického dua Disclosure. Před zavřenými dveřmi Malé sportovní haly tak zůstalo stát mnoho nespokojených fanoušků, kteří se ani přes hodinové čekání svých oblíbenců nedočkali. Trápit se však nemusí, Disclosure totiž zveřejnili náhradní termín.

„Koncert Disclosure byl zrušen z bezpečnostních důvodů, které souvisely s osvětlením haly a které mohly vážně ohrozit bezpečnost fanoušků i účinkujících. Problém se objevil během odpolední zvukové zkoušky a přes veškerou naši snahu jej odstranit, jsme během tak krátké doby nedokázali zaručit plnou bezpečnost v hale,“ prohlásila pořadatelská agentura Fource Entertainment. Na odstranění závad se prý pracuje, tudíž se další koncerty v Malé sportovní hale snad rušit nebudou.

Náhradní koncert Disclosure se tak uskuteční až 18. srpna 2016, místo konání bude ještě upřesněno. Všechny zakoupení vstupenky zůstávají i nadále v platnosti. Pokud vám však nový termín časově nevyhovuje, budete moci vstupenky vrátit v místě jejich zakoupení. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Disclosure

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!