Nebe představuje druhý videoklip z připravované desky. Odehrává se ve vesmíru

Nebe představuje druhý videoklip z připravované desky. Odehrává se ve vesmíru

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Havířovská kapela Nebe představila fanouškům druhý singl z chystané desky a také zbrusu nový videoklip, který je vůbec nejvýpravnějším v historii skupiny. Zavede diváky do vesmíru, kde hledá frontman kapely Petr Harazin vílu. Tu v klipu zahrála jeho skutečná přítelkyně Kristina.

Nebe před půl rokem představilo první vlašťovku z chystaného alba - skladbu Pláštěnky, která se svojí oblíbeností téměř okamžitě zařadila k hitům jako je Vteřina, Než se rozední či Padáky. Nyní představují druhý singl Zkus na chvíli mi lhát a výpravný klip. Na něm spolupracovali se zkušeným režisérem Ondřejem Urbancem.

Skupina i tvůrčí tým přiznávají, že tvorba klipu nebyl vůbec jednoduchý úkol, jelikož se během natáčení do ateliéru musel vtěsnat celý vesmír! „Přiznávám, že se po produkční stránce nejednalo o úplně jednoduché natáčení. Mimo jiné jsme museli dovnitř dovézt devět tun písku! A brnkačka to nebyla ani pro kapelu. Nejvíc si zkusil asi zpěvák, který byl navlečen do skafandru, ve kterém se úplně nedá dýchat,“ vysvětluje režisér Urbanec: „Videoklip vypráví příběh umělců, které při tvorbě inspirují všelijaké múzy či sny, a ty pak zhmotňují do textu, hudby nebo videa. V našem klipu jsme se vydali raketou za vílou do vesmíru, kde celý děj a celá idea příběhu vyvrcholí jedním velkým třeskem.“ Právě vesmírnou vílu ve videoklipu zahrála Harazinova přítelkyně Kristina, pro kterou to byla vůbec první zkušenost před kamerou.

Nový singl si budou moci užít také návštěvníci chystaného On Stage Tour, na které vyrazí Nebe společně se zpěvačkou Ewou Farnou a kapelou Support Lesbiens. Více informací naleznete zde.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Nebe

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!