Winter Arena nabídne dva dny plné muziky a extrémních sportů

Winter Arena nabídne dva dny plné muziky a extrémních sportů

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již tento víkend se vrací Winter Arena! Festival, který v sobě kombinuje extrémní sporty a hudbu, se tentokrát poprvé uskuteční v Peci pod Sněžkou, kde nabídne dva dny plné zážitků - přes den na sněhu, v noci na parketu.

Winter Arena se uskuteční ve dnech 12. a 13. února ve ski areálu Javor. I letos je pro návštěvníky připravený bohatý hudební program. Celé dva dny budou fanoušky bavit jak čeští, tak zahraniční hudebníci. Zahraniční scénu tentokrát zastoupí breakbeatová legenda Krafty Kuts. Čeští hudební interpreti pak během dvou večerů nabídnou průřez toho nejlepšího napříč žánry. Fanoušky hip hopu určitě potěší Prago union nebo James Cole.

Tím však párty nekončí, protože Winter Arena nabízí nadupanou párty až do brzkých ranních hodin. Těšit se proto můžete i na interprety jako je DJ NobodyListen, který mimo jiné bodoval také na prestižním festivalu Eurosonic. Show v rytmu dnb pak nabídnou Bifidus Aktif, Anakin, Twisted Minds, Pixie a Bass Drop DJs. Na své si přijdou i fanoušci techna a tech housu. Dorazí totiž DJ Schwa, Fatty M. a ještě mnoho dalších.

Sobotní festivalový program nabídne oficiální otevření snowparku. Pro milovníky snowboardu či freeski lyžování bude připraven bohatý celodenní program, v rámci kterého nebudou chybět soutěže pro širokou veřejnost o hodnotné ceny. Některých soutěží se zúčastní také známí jezdci.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!