Rihanna konečně vydala novou desku. Stáhnout ji můžete zdarma!

Rihanna konečně vydala novou desku. Stáhnout ji můžete zdarma!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rihannino nové album s názvem Anti je konečně venku! Barbadoská zpěvačka fanoušky napínala velmi dlouho, jelikož nebylo oznámeno žádné pevné datum, kdy deska spatří světlo světa.

Rihanna zveřejnila novou desku ve středu 27. ledna. Stalo se tak chvíli poté, co na internet unikl tracklist k nejnovějšímu albu. Deska obsahuje třináct písní, delux edice, kterou má Rihanna představit 29. ledna, poskytne o tři songy navíc. Rihannino osmé studiové album je prozatím k dispozici pouze v službě TIDAL, která v současné době disponuje týdenní exkluzivitou k  Anti. Kdy se dostane album i na další platformy, není v současnosti jasné.

Zpěvačka si pro své fanoušky navíc připravila i skvělý dárek! Album mohou vybraní uživatelé služby TIDAL totiž stáhnout zdarma. Co pro to musíte udělat? Stačí se přihlásit a vyzkoušet na 60 dní bezplatně tuto službu, která slouží jak k poslechu, tak ke stahování hudby. Zde si můžete pak prostřednictvím kódů, které Rihanna zveřejnila na sociálních sítích, celou desku stáhnout. Množství těchto kódů je však limitováno.

Rihanna nedávno zveřejnila také první singl z nejnovější desky s názvem Work, v němž opět spojila síly s kanadským rapperem Drakem, který stojí i za hity jako What’s My Name? nebo Take Care. Nejnovější singl okamžitě zabodoval v hudebních hitparádách a vyšplhal se na přední místa v žebříčcích poslechovosti.  

Nejnovější desku vyjíždí Rihanna představit na velké světové Anti World Tour. V rámci něj se představí také v Praze, kde vystoupí 26. července na fotbalovém stadionu v Edenu.

Tracklist alba Anti

  1. Consideration (feat. SZA)
  2. James Joint
  3. Kiss It Better
  4. Work
  5. Desperado
  6. Woo
  7. Needed Me
  8. Yeah, I Said It
  9. Same Oľ Mistakes
  10. Never Ending
  11. Love on the Brain
  12. Higher
  13. Close to You

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Rihanna

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!