Movits! předvedou hity z nejnovějšího alba v pražském Lucerna Music Baru

Movits! předvedou hity z nejnovějšího alba v pražském Lucerna Music Baru

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Švédské trio Movits! se přesně po dvou letech od posledního sólového koncertu v České republice vrací! Návštěvníci se mohou těšit na pořádnou show s nadupanými hity plnými hip hopových, neoswingových i tanečních rytmů. Vůbec poprvé představí v Praze i nejnovější album.

Švédští Movits! vystupují v České republice poměrně často. Kromě sólových koncertů předvedli svůj set i na letních hudebních festivalech, jako jsou Rock for Churchill, Colours of Ostrava či Rock for People Europe. Své poslední studiové album s názvem They Tried to Bury Us, They Didn’t Know We Were Seeds vydali 30. října 2015. Nyní ho přijíždějí poprvé předvést českému publiku.

V současné době bodují Movits! se signlem „Dansa i regnet“, který udává tón celému albu. „Dansa i regnet je typ písničky, která vám běhá v hlavě, když jste na kost promočení a říkáte si ‚Tak jedem, kurva!‘ Stojíme proti systému a jejich NE už nebereme! Vyjděte do ulic a tančete v dešti!”, vysvětlují Movits.

Do Prahy zavítají Movits! již 10. února, kdy se představí v Lucerna Music Baru. Vstupenky můžete zakoupit v internetovém předprodeji zde. Cena lístku v předprodeji činí 475 korun, na místě se vyšplhá na přesných 500 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Movits!

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!