Disclosure předvedou nové album českému publiku. Doprovodí je Pomo

Disclosure předvedou nové album českému publiku. Doprovodí je Pomo

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britské elektronické duo Disclosure se vrací po dvou letech do České republiky. Premiérově se v Praze představili před vyprodaným Sasazu v březnu roku 2014. Nyní přijíždí svým fanouškům předvést nové album Caracal. Uspějí s ním stejně jako s první deskou?

Duo Disclosure tvoří bratři Lawrencovi, kteří vydali své debutové album Settle v roce 2013. Tato deska se stala velmi úspěšnou především díky singlu „Latch“, jenž proslavil nejen Disclosure, ale především zpěváka a držitele několika cen Grammy Sama Smithe, který na něm spolupracoval. O velkém úspěchu první desky svědčí i fakt, že hned během svého premiérového vystoupení dokázali Disclosure vyprodat Sasazu.

Nyní přijíždí do Prahy předvést své druhé album Caracal, které vyšlo 25. září minulého roku. Jelikož se jim minulá spolupráce se Samem Smithem velmi osvědčila, opět ho přizvali k tvorbě nové desky. “Bez něj by to nebylo ono. Sam je náš nejlepší kámoš a nejlepší zpěvák na světě, tak proč ho nemít na desce?,” vysvětluje mladší z bratrů Howard. Kromě Smithe na desce hostuje také ghanský zpěvák Kwabs či další držitel Grammy Gregory Porter.

Album, jehož název je inspirovaný pouštní kočkou karakalem, představí Disclosure českému publiku 14. února v pražské Malé sportovní hale. Vstupenky lze zakoupit v internetovém předprodeji sítě Tickepro. Jeden lístek stojí 850 korun. Jako support s sebou přivezou kanadského multiinstrumentalistu a producenta s uměleckým jménem Pomo

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!