Kapela Helloween představí nejnovější desku v Praze i ve Zlíně

Kapela Helloween představí nejnovější desku v Praze i ve Zlíně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po fenomenálním úspěchu na loňském ročníku festivalu Benátská noc se do České republiky vrací německá metalová kapela Helloween. Přiváží s sebou své nejnovější album My God-Given Right, které vydali 29. května minulého roku a právě teď ho přijíždí oficiálně představit českým fanouškům.

Kapela Helloween potěší svojí metalovou show fanoušky hned ve dvou českých městech. První koncert se uskuteční 19. února ve zlínské Hale Euronics. Den nato zahraje skupina v pražském Foru Karlín. Hlavní náplní koncertů budou samozřejmě songy z nejnovější desky, která je již patnáctým studiovým albem této slavné německé formace. „Nikdy nevím, jak se to stane, ale zase se nám to povedlo… To album šlape, jak má,“ říká zpěvák Andi Deris.

Své poslední album ale během dvou českých koncertů nepředstaví pouze Helloweeni, ale také rockové seskupení Gotthard, které vystoupí jako speciální host. Všichni rockoví fanoušci se tak mohou těšit na pořádnou nálož klasického hardrocku. Gotthard nejsou žádní hudební nováčci, na svém kontě totiž mají už více než 2 miliony prodaných desek po celém světě. Excelentní dvojici Helloween a Gotthard pak doplní ještě předskokani z Crimes of Passion.

Lístky na zlínský i pražský koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji sítě Ticketart. Levnější vstupenky seženete za 750 korun, ty dražší pak za 950 korun. Po českých koncertech odjíždí kapela Helloween na koncertní šňůru do Kanady a Spojených států. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Helloween

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!