V Redutě si můžete každý lednový čtvrtek poslechnout vycházející hvězdy jazzu

V Redutě si můžete každý lednový čtvrtek poslechnout vycházející hvězdy jazzu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jazzový klub Reduta dlouhodobě podporuje mladé talenty a dává jim možnost prezentace na svém legendárním stage. Ve spolupráci s Konzervatoří a VOŠ Jaroslava Ježka Praha nyní představuje podobu nového projektu pod názvem YOUNG STAGE / MLADÉ PÓDIUM. Každý čtvrtek se v této sérii koncertů představí mladí studující umělci ve svých hudebních uskupeních pod vedením zkušených lektorů, jakými jsou například Milan Svoboda, David Dorůžka, Karel Růžička, Jaromír Honzák a další. V samotném srdci zimní Prahy se tak návštěvníci mohou zahřát energií vycházejících hvězd. Navíc všichni studenti mají ochutnávku jazzových tónů svých vrstevníků zdarma.

Reduta má v české a evropské kulturní sféře téměř šedesátiletou tradici. Měla a má tu čest hostit ty nejvýznamnější jazzové hvězdy a světové osobnosti. O prestiži klubu svědčí fakt, že čestnými hosty jsou známé osobnosti takového formátu, jako jsou prezident Spojených států amerických Bill Clinton či prezidenti České republiky Václav Havel a Václav Klaus a mnoho dalších významných osobností společenského života. Klub z pozice leadera zastřešuje dění na české jazzové scéně a je spolupořadatelem a organizátorem jedinečné soutěže pro mladé CZECH JAZZ CONTEST, jarní přehlídky jazzových hvězd MASTERS OF JAZZ nebo jednoho z nejstarších a nejznámějších festivalů Evropy s mnohaletou tradicí INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL PRAHA.

Konzervatoř a VOŠ Jaroslava Ježka si jako exkluzivní škola zakládá na pevných tradičních hodnotách, ale je otevřená i novému umění. Profesionalita a tvořivost jsou hlavní aspekty při výuce budoucích umělců. Těm rozšiřuje obzory při výuce jazzu, popu, rocku, muzikálové hudby a dalších hudebních žánrů. Svou exkluzivitu zdůrazňuje výraznými uměleckými osobnostmi, které na konzervatoři působí.

Přijďte se podívat na budoucí star hudební scény do jazzového klubu REDUTA, Národní 116/20, Praha 1, každý čtvrtek od 19:00 hodin, vstup do 30ti let zdarma.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Reduta Jazz Club

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!