Série koncertů Best of Broadway nabídne nejslavnější muzikálové melodie

Série koncertů Best of Broadway nabídne nejslavnější muzikálové melodie

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Hity z nejslavnějších světových muzikálů jako jsou West Side Story, Fantom opery, Chicago, Evita, Mamma Mia!, Bídníci, Cats a mnoho dalších nabídne milovníkům známých melodií a mistrovských hlasů projekt Best of Broadway. Výjimečné koncerty se uskuteční nejen v Praze, ale také v Brně, Ostravě a Bratislavě.

Během výpravné show Best of Broadway zazní nejslavnější muzikálové melodie světových autorů. O hudbu se postará Česká filharmonie pod vedením amerického dirigenta Keitha Lockharta. Skladby oceněné mnoha cenami zazpívají špičkoví sólisté z broadwayských divadel. Návštěvníci se mohou těšit na sopranistku Ashley Brown, která se proslavila především rolí v muzikálu Mary Poppins, také na Rodneyho Earla Clarka, zpěvačku Marin Mazzie i na jejího muže Jasona Danieleyho.

Atmosféru celé show pak podtrhnou vizuální efekty a velkoplošné projekce. „Do České republiky přivezeme to nejlepší ze slavné historie i současnosti Broadwaye,“ láká na sérii koncertů, která už se později nebude opakovat, dirigent Keith Lockhart. Česká filharmonie spojí své síly s broadwayskými hvězdy vůbec poprvé.

Během dvouhodinové show se mohou návštěvníci těšit na originální provedení skladeb jako jsou například Maria, The Phantom of The Opera, I Dreamed a Dream, Dancing Queen, Hello, Dolly či Don’t Cry for Me, Argentina. První zastávkou této krátké koncertní šňůry se stane pražská O2 arena, kde vystoupí Česká filharmonie s hvězdami z New Yorku již 2. února. Následují den rozezní nejslavnější muzikálové melodie brněnskou Kajot arénu a 4. února ostravskou ČEZ arénu. Čtyřdenní tour pak zakončí muzikanti v Bratislavě.

Vstupenky na jedinečná muzikálová představení seženete v internetových předprodejích sítě Ticketportal v rozmezí od 590 do 1 490 korun.

Seznam koncertů Best of Broadway:

  • 2. února – Praha /O2 arena/
  • 3. února – Brno /Kajot aréna/
  • 4. února – Ostrava /ČEZ aréna/
  • 5. února – Bratislava /Zimní štadion Ondreja Nepelu/ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!